10 feb. 2018

Cinci idei de cadouri pentru doamnele din viața noastră de la Dwyn Shop

Urmează o perioada foarte grea din viața noastră, perioada in care doamnele noastre vor sa fie răsfățate, sa li se arate cat de importante sunt în viață noastră.
Fie că deja căutați daruri frumoase pentru ele de Valentine’s Day sau de Dragobete, ele se vor aștepta să fie surprinse in luna iubirii. Însă dacă sunteți la fel ca noi că nu sărbătorim iubirea in aceasta luna, tot ne ramane zilele de 1 martie și de 8 martie când se așteaptă să primească cadouri in luna martisorului.
Pentru mine și soția mea, luna martie este o luna plina, urmând să împlinim in aceasta luna un deceniu de relație dar în același timp va fi și luna in care acum trei ani mi-a făcut cel mai mare cadou al vieții mele, acela de a deveni tata de băiat.
O iubesc enorm pe scumpa mea soție și îi sunt recunoscător pentru tot ce mi-a oferit in acești zece ani, am privit-o cum se transforma dintr-un copil timid, într-o femeie extrem de atrăgătoare, cum se lasă pe locul al doilea odată cu venirea pe lume a primului copil. Am privit-o cu mare dragoste cum se trezește nopțile că să aibă grijă de copil și de casă, cum are grijă de mine sa fiu mereu curat și îngrijit. Sunt conștient că de multe ori nu se simțea deloc bine, se vedea pe fata ei frumoasa că abia mai rezista sa stea in picioare, dar in acești zece ani nu am auzit-o niciodată să se plângă.
Au fost niste zece ani minunați, cu multe greșeli din partea mea, cu multe certuri, dar în același timp au fost zece ani timp in care ea mi s-a dăruit trup și suflet, mi-a fost alaturi la bine și la rău, m-a ajutat să scap de anturajul rău în care mă învârteam, zece ani plini de iubire in urma cărora ea s-a dăruit complet și mi-a făcut plăcerea de a mă face tata de doua ori, daruindu-mi un băiețel și o fetiță.
Am multe motive pentru care îi sunt recunoscător soției mele și tocmai de aceea vreau sa se simtă cu adevărat răsfățată. Vreau să simtă cat de mult o iubesc.
Ca sa fiu sincer in ultimii ani m-am lăsat leneș , am uitat că o femeie trebuie răsfățată, am uitat să-i arăt soției mele cat de importanta este pentru mine, ca sa fiu sincer ultima floare pe care i-am daruit-o a fost acum patru ani.
Acum doua săptămâni când am fost acasă , din întâmplare cat ea era afara cu cei mici, am dat peste jurnalul ei și ( știu că nu ar fi trebuit, dar ma rodea curiozitatea, așa că l-am citit în urma , așa că am aflat că ea crede că nu o mai iubesc) că tânjește de perioada de la început, când o răsfățăm mereu cu cate ceva. Am găsit de asemenea toate florile pe care i le-am dăruit de la începutul relației noastre păstrate în jurnal.
Soția mea, la fel ca toate doamnele minunate din viața noastră merita tot ce este mai bun, așa că în articolul de astăzi o sa vă prezint câteva idei de cadouri pe care le puteți dărui in luna iubirii sau in luna martisorului.
Fiind o persoana mereu pe drumuri, efectiv nu am timp să stau sa colind magazinele in lung și în lat ( deși ca sa o spun pe slau dintre mine și nevasta-mea eu sunt cel care mă duc cel mai des la shopping), așa că prefer să-mi fac cumpărăturile dintr-un magazin online, un magazin care după părerea mea este precum un mall online unde putem găsi o gama variată de articole începând de la produse pentru ingrjire personală , electronice, jucării , produse IT și de comunicații până la articole de grădinărit și produse destinate bebelușilor.
Acest mall online despre care vreau sa va vorbesc se numește Dwyn Shop , un magazin online in care nu ești luat de nimeni la zor că privești prea mult un produs anume, poți să alegi produsele dorite în funcție de bugetul pe care îl avem, un adevărat paradis pentru ochii noștri plin de tot ce avem nevoie și poate cel mai important lucru este că putem sa ne bucuram de produsele dorite foarte repede , beneficiand de transport rapid.

De ce va recomand sa va faceți cumpărăturile online după Dwyn Shop?

Până acum trei ani de zile nici eu nu știam de acest magazin online până când mi-a amintit soția mea că urma peste două zile sa ne ducem la ziua sorei mele de care uitasem cu desăvârșire. Vă dați seama că nu ii luasem nici un cadou. Așa că ne doream amândoi ceva frumos, care sa nu ne depășească bugetul de cheltuieli personale, rapid , dar din cauza faptului că băiețelul nostru doar două luni nu ne permiteam sa colindam magazinele fizice. Îmi amintesc că în aceea perioada eram cu el și in crizele mari de colici și că sugea mai tot timpul, prin urmare cum sunt un bărbat gelos, nu vroiam sa umblu cu nevasta-mea în sânii goi prin magazine ca să-i luăm un cadou deosebit surorii mele, așa că am căutat pe internet un magazin online cu transport rapid la care puteam plati in numerar în momentul când ajungea coletul la adresa. In urma căutării noastre am dat de Dwyn Shop care ne-a îndeplinit toate dorințele.
In continuare o sa vă prezint motivele pentru care ar trebui să vă faceți cumpărăturile din acest magazin online:

1. Seriozitate: Este un magazin online care activează pe piața românească de peste 13 ani și în plus dispun și de un magazin fizic in București ( pe strada Thoma Ionescu, Nr 9, sector 5) unde se pot vedea și testa produsele dorite.
2. Rapiditate: Livrarea produselor comandate se face în aceeași zi în București, iar în provincie va puteți bucura de produse a doua zi.
3. Diversitate: Așa cum am zis de la început acest magazin online poate fi comparat cu un mall online deoarece găsiți o gama larga de produse pentru: copii, bărbați, femei, casa, electronice, telefoane, tablete, accesorii, televizoare, home cinema și video, electronice auto, jocuri și console video, camere foto și accesorii, binocluri, rame foto digitale, camere video, drone, kituri de supraveghere video, senzori de alarme, interfon, camere de supraveghere, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte, lucruri necesare pentru bebeluși, articole începând casă și grădină plus multe altele
4. Mai multe modalități de plată: Plată produselor comandate se poate face prin numerar în magazinul fizic sau in momentul in care va venit produsele acasă prin curier rapid după verificarea coletului, cu cardul in showroom-ul din București sau online prin sistemul 3D secure , precum și de asemenea va puteți achiziționa produsele dorite în rate.
5. Returnare: Daca nu sunteți mulțumiți de produsele comandate puteți returna in ambalajele originale in termen de 14 zile calendaristice și va primiti banii înapoi.
6. Curierat rapid: Livrarea produselor se face rapid prin Fan Courier, iar taxele de curierat sunt mult mai mici decât la alte magazine online sau chiar gratuite.
7. Comunicare: In timpul programului de lucru putem sa solicităm orice tip de informații suplimentare despre un anumit produs și întotdeauna vom întâlni care un specialist care sa ne ofere răspunsurile dorite. De asemenea comenzile se pot face oricând 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.
8. Buyback: Daca in perioada de valabilitate a garanției produsului comandat realizați că de fapt va doriți altceva, puteți să-l returnați in siguranță și doar să achitați diferența de preț pentru produsul dorit
9. Siguranța produselor comandate: Toate produsele existente pe acest magazin online sunt de cea mai buna calitate, originale , beneficiand de certificat de garanție de la producător ( cu mici excepții). De asemenea daca constatați că un produs nu este conform descrierii de pe site, puteți să-l returnați in 24 de ore de la livrare și va fi schimbat gratuit totul facandu-se pe cheltuiala magazinului, imediat.
10. Puncte de fidelitate: Fiecare produs in sine comandat, achitat și livrat după acest magazin online dispune de un număr aferent de puncte pe care le veți găsi în contul vostru de client. Trebuie să știți că valoarea unui punct este de 1Ron și le puteți folosi pentru a achita o comanda viitoare partiala sau totala. De asemenea nu aveți posibilitatea de a transforma punctele de fidelitate in bani.

Insa revenind la topicul articolului meu, in continuare o sa vă prezint câteva idei de cadouri pentru luna îndrăgostiților sau pentru luna martisorului.

Idei de cadouri pentru doamne:

Așa cum știm , o femeie este extrem de greu de mulțumit și datorită faptului că ni s-a întâmplat de mii de ori sa nu fie mulțumite de cadoul primit din partea noastră, am ales sa primesc consiliere in alegerea cadoului perfect de la soția unui coleg de serviciu.
Doamna in cauză, a garantat că în această perioadă, o femeie se simte cu adevărat răsfățată atunci când primește produse destinate îngrijirii personale, produse care o ajuta sa-si mențină frumusețea sau care să-i permită să-și țină greutatea corporala sub control.
Hmm, cam dificil ați putea spune, dar raportandu-ma la cat de bine cunosc eu femeile în cei 35 de ani ai mei și la cat de mult mi-am privit soția cum se aranja in oglinda înainte de a deveni părinți, cred că mă voi descurca sa va prezint câteva idei.

1. Daca și doamnele din viața voastră sunt atât de preocupate de imaginea sa reflectată în oglindă , sunt de părere că un uscător de păr  le-ar face fericite. Așa cum știm cu toții, femeile sunt înnebunite după produsele Babyliss , chiar doamna care m-a ajutat sa-mi fac o lista cu niste cadouri perfecte, mi-a zis că este în stare să „ facă crima de om , că sa am un produs Babyliss numai al meu” , așa că sunt sigur că un uscător de par  Babyliss ar face fericita orice doamna cocheta. Poate așa , când le anunțăm că urmează să ieșim în oras în ziua X nu o sa mai zică că mai durează zece minute până li se usucă părul. ( Eu personal am patit-o cu nevasta-mea de câteva ori bune).

2. De asemenea tot la nivelul de uscătoare de păr puteți opta pentru un set complet de Uscător de par Remington care cuprinde atât geanta de păstrare și depozitare, cat și două perii de par care le vor ajuta pe doamnele noastre că sa se facă frumoase mult mai repede.

3. O alta idee de cadou ar fi un ondulator de par ideal pentru doamnele care își doresc bucle perfecte și frumoase pe toată durata zilei. Soția mea doar la ocazii speciale își face bucle , deci nu o sa mă complic să-i iau un ondulator de par pe care știu sigur că l-ar folosi doar o data pe an.
4. O alta idee de cadou perfect ar fi o placa de îndreptat parul ideala pentru doamnele care adora să aibă parul drept pe toată durata zilei. Nevastă-mea se numără printre genul acesta de femei , așa că după părerea mea că o placa de îndreptat parul Valera ar fi ideala pentru ea, datorita faptului că este un concept de 3 in 1 , adică descurca parul ( ceea ce pentru doamna mea ar fii un mare plus că datorită faptului că are parul foarte lung i se încurcă foarte repede), îl îndreaptă ( soția mea are un par frumos, dar dacă îl lasă în voia lui, datorită faptului că are mult volum uneori am impresia că am o africana în casa, sau cum zicea ea înainte „ o vrăjitoare”) , dar și îi oferă strălucire ( poate așa ar renunța și draga mea soție la toate produsele acelea de îngrijire a părului care „ cocoșează” dulapul din baie).

5. În funcție de bugetul pe care îl aveți puteți opta pentru un epilator fie electric , fie un epilator cu IPL care garantează că în 8 ședințe ar putea că doamna noastră să scape de parul nedorit după ea, ușor și rapid , fara durere. Știu că un astfel de epilator are un preț mai mare decât salariul minim net pe economie, dar cred că doamnele noastre merita să închidem odată pe an ochii și să le oferim un cadou foarte apreciat de ele.

Cam acestea ar fi ideile mele. Eu personal acum oscilez intre placa de îndreptat parul Valera și între epilatorul cu IPL.

Voi ce ați cumpără?

P.S. In aceasta perioada Dwyn Shop are o super reducere de 40% la foarte multe produse. Va invit sa aruncați o privire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu