19 oct. 2017

Cum poți scăpa de petele maronii după mâini



Petele maronii de pe maini nu reprezinta o problema grava de sanatate, in schimb este o adevarata problema estetica. Ele nu apar numai din cauza procesului de imbatranire, ci si din cauza mai multor factori, precum: expunerea la soare, factori genetici, stres, sarcina sau deficitul de vitamine. Desi problema nu este grava si nu necesita o vizita la dermatolog, tot ar fi bine daca ai putea sa scapi de inesteticele pete maronii de pe maini.

Crema pentru maini anti pete

O solutie foarte practica si eficienta in acelasi timp este folosirea unei creme special destinata mainilor ce prezinta petele de batranete.

Hidratarea zilnica a mainilor

Pentru a-ti mentine mainile sanatoase si catifelate este necesar sa le hidratezi corespunzator. O crema nutritiva, folosita zilnic este ceea ce ai nevoie. 

Folosirea unui factor de protecție 

Toata lumea stie ca razele soarelui sunt daunatoare, mai ales daca petrecem un timp indelungat expusi la UV. De aceea, este important sa ne protejam fiecare parte a corpului, inclusiv mainile. Ori de cate ori iesi din casa, foloseste o crema cu factor de protectie.

Aloe Vera

Aloe Vera este un remediu foarte bun impotriva hiperpigmetarii pielii, ajutand la regenerarea ei. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici gelul produs de planta pe zona afectata. Repeta acest tratament de mai multe ori si rezultatele se vor vedea curand.

Peeling-ul chimic


Daca iti doresti un tratament rapid, peeling-ul chimic este solutia. Se utilizeaza substante chimice pentru a necroza staturile afectate si a stimula regenerarea pielii. Nu este indicat sa apelezi la aceasta procedura prea des.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu