19 oct. 2017

Cum poți sa ai un ten perfect toamna



Sezonul rece a adus cu el reale provocari tenului tau: deshidratare, uscare si poate chiar tendinta de formare a ridurilor. Din fericire, cu ajutorul unei ingrijiri corespunzatoare, pielea ta va arata impecabil pe tot parcursul anului. Respectand cateva lucruri esentiale in rutina ta zilnica de infrumusetare, vei obtine rezultate uimitoare cu un minimum de efort.

Bea mai multa apa

Un prim pas in mentinerea sanatatii tenului este hidratarea intensa. De aceea, trebuie sa incepi mai intai cu hidratarea din interior. Consumand o cantitate sufcient de mare de lichide de-a lungul unei zile, pielea ta va radia, iar micile imperfectiuni, precum cosurile vor disparea cat ai clipi. Astfel, incearca sa bei cel putin doi litrii de apa pe zi si vei observa curand o drastica imbunatatire.

Foloseste lotiune tonica pentru fata

Daca iti doresti ca fata ta sa fie in permanenta fresh si luminoasa, include in rutina ta zilnica de ingrijire o lotiune tonica pentru fata. Nu numai ca pielea ta va fi mult mai radianta, dar va deveni si catifelata.

Aplica o crema intens hidratanta


Pentru a pregati pielea pentru vremea rece de afara este esential sa aplici o crema intens hidratanta ce iti va hrani tenul in profunzime.

Asigura-te ca pielea ta este protejata de razele UV

Chiar daca vara s-a terminat de mult, iar soarele nu ne mai rasfata cu razele lui calde, este important sa folosesti o crema cu factor de protectie UV. In acest fel, tenul ramane protejat si ferit de aceste razele daunatoare. Daca iti doresti o solutie simpla si practica, opteaza pentru un fond de ten care sa contina si factor de protectie.

Nu uita de tratamentele saptamanale

O masca exfolianta pentru fata reprezinta tratamentul ideal pentru rasfatul saptamanal de care ai nevoie. Te va ajuta sa-ti recapeti frumusetea naturala, lasandu-ti tenul revigorat.

Sanatatea si frumusetea tenului pot fi mentinute chiar si in sezonul rece prin folosirea unor produse de ingrijire potrivite si printr-un stil de viata sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu