21 oct. 2017

Cum poți sa ai dinții de un alb strălucitor ușor și rapid



O dantura alba si frumoasa nu va trece niciodata neobservata, ba chiar atrage si imbie la admiratie. Un zambet perfect stralucitor este accesoriul pe care trebuie sa-l avem tot timpul la noi. Lamaia, bicarbonatul de sodiu sau argila pot fi ajutoarele tale atunci cand vine vorba de albirea dintilor acasa, in mai putin de 3 minute.
Astazi am ales sa ne concentram asupra albirii naturale a dintilor, intrucat un zambet stralucitor constituie cartea ta de vizita irezistibila si, de asemenea, cea mai subtila si mai rafinata metoda de a comunica. De la trucuri simple la metode mai complexe, exista numeroase modalitati prin care ne putem pastra albul natural al dintilor. Iata cateva tips-uri pentru a obtine zambetul perfect la care ai visat dintotdeauna!

Evita petele!

Foarte multe alimente sunt adevarati inamici pentru dintii albi. Ceai negru, cafea, vin, sucuri acidulate si tigari. toate acestea duc la ingalbenirea treptata a dintilor. Substantele din compozitia lor au tendinta de a schimba albul natural al dintilor, de aceea ideal ar fi sa consumi astfel de alimente doar atunci cand ai posibilitatea sa te speli pe dinti imediat dupa, sau macar sa-ti clatesti gura cu apa.

Periaza-ti dintii de cel putin trei ori pe zi!

Este indicat sa te speli pe dinti de trei ori pe zi, insa ideal ar fi sa faci asta dupa fiecare masa sau gustare, cel putin 2 minute. Daca nu stii sa aproximezi corect, asculta o melodie in timp ce te speli pe dinti. Cand se va sfarsi, vei sti ca au trecut cele 2 minute. De asemenea, foloseste apa de gura, ata dentara si nu uita sa-ti schimbi periuta de dinti o data la 3 luni! Toate acestea te vor ajuta sa obtii dinti mai albi natural.

Bicarbonat de sodiu si lamaie
Bicarbonatul de sodiu este, probabil, cea mai cunoscuta si utilizata reteta pentru albirea dintilor. Este suficient sa adaugi un varf de cutit de bicarbonat de sodiu pe periuta de dinti atunci cand te speli. Va duce la indepartarea rapida a tartrului de pe dinti si la indepartarea petelor . Ideal ar fi sa folosesti acest truc cel putin o data pe saptamana pentru rezultate optime. La fel ca bicarbonatul de sodiu, cateva picaturi de zeama de lamaie pot avea acelasi efect asupra danturii tale. Pune pe periuta de dinti putin suc de lamaie proaspat stors si periaza-ti usor dintii. Pentru ca este acida si poate ataca smaltul dintilor, este indicat sa nu folosesti de mai mult de doua ori pe saptamana lamaia.

Creeaza contrast!

Daca ai pielea diafana si dintii usor galbeni, efectul tern va fi in mod normal mai amplificat decat daca ai fi avut tenul putin mai inchis. Daca bronzarea naturala nu este posibila sau esti alergica la soare, poti lua in considerare utilizarea unui autobronzant. Incearca autobronzante pe baza de ingrediente naturale, cum ar fi crema de fata hidratanta si autobronzanta cu extract de ceai si ulei de cafea, ce va conferi tenului tau un aspect de bronz natural si, in acelasi timp, o va hidrata in profunzime.

Rujul inchis la culoare

Pe langa faptul ca te vei face remarcata oriunde, un ruj rosu sau violet iti va scoate in evidenta zambetul. Dintii tai vor parea mult mai albi si mai stralucitori, iar tu te vei simti in centrul atentiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu