26 oct. 2017

Cum menținem mai mult timp mirosul plăcut al pielii după dus?


Te-ai intrebat vreodată de ce mirosul gelului de dus se evapora la cateva minute dupa ce ai iesit din dus? Desigur! Si cel mai probabil raspuns a fost: nu e bun gelul de dus! Dar te-ai gandit ca poate tu esti cea care face ceva gresit?!
Ei bine, pielea noastra reactioneaza diferit la aromele care aparent ar putea sa ne placa. Chiar daca mirosim un parfum intr-un magazin sau pe pielea unei prietene si ne place foarte mult, este posibil ca pe pielea noastra mirosul sa se simta diferit si sa nu ne mai placa atat de mult. La fel se intampla si cu toate celelalte produse – indiferent ca vorbim despre un balsam de buze, o crema de maini sau un gel de dus – care contin o anumita aroma, chiar daca aceasta este una usoara sau una foarte puternica.
De aceea, in primul rand, atunci cand ne alegem un gel de dus, trebuie sa ne asiguram ca acesta se potriveste tenului nostru. Un gel de dus nu poate face minuni cu mirosul pielii noastre nu avem grija sa il intretinem corespunzator!
De asemenea, trebuie sa retinem ca un corp bine hidratat va pastra mai mult timp mirosul placut al parfumurilor pe care le alegem. In acest sens, trebuie sa avem grija sa consumam cantitatea necesara de apa zilnic, dar si sa stam sub dus suficient de mult inainte de a aplica gelul de dus pentru a permite porilor sa se deschida.
Alege un gel de dus care sa iti curate delicat pielea si sa faca o spuma delicata si parfumata pentru a-i oferi catifelare acesteia.
Pentru o actiune de lunga durata, imediat dupa ce ai iesit din dus, usuca-ti pielea cu un prosop curat si apoi aplica o crema de corp sau un unt de corp hidratant, neaparat cu aceeasi aroma.
Pasul urmator este aplicarea unui deodorant din aceeasi gama, care sa se imbine placut cu mirosul existent pe pielea ta si sa se armonizeze frumos cu aceasta.

Acesta este doar un ritual simplu pe care ar trebui sa il realizam de fiecare data dupa dus pentru a-i oferi pielii noastre un moment de rasfat si buna dispozitie, astfel incat aceasta sa fie fericita. Daca pielea noastra este fericita, aceasta isi va pastra elasticitatea, iar urmele batranetii vor intarzia sa apara, ceea ce reprezinta o dorinta ascunsa a fiecarei femei – cu toate probabil am visat la acel rau in care sa facem baie si sa ramanem vesnic tinere si frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu