24 oct. 2017

Cum ascundem nopțile nedormite?



Iesiri cu prietenii, nopti nedormite si semne din ce in ce mai adanci de oboseala? Stim: cauza este vara, solutia este somnul, dar ce ne facem intre timp? Desigur, ne folosim de ingrijirea corecta a tenului si de make-up.
Intr-adevar, vara este anotimpul cand petrecem cel mai putin timp dormind si putem gasi cel putin doua motive: ziua este mai lunga si noaptea mai scurta si, desigur, nu vrem sa pierdem timpul dormind in timp ce lucrurile trec pe langa noi fara sa profitam din plin de ele. Unii ar putea considera situatia diametral opus: „pierdem noptile”, chiar daca o seara petrecuta cu prietenii pentru noi este un real castig. Cu toate acestea, trebuie sa existe un echilibru intre somn si distractie.
Atunci cand apare acest dezechilibru, isi fac simtita prezenta „prietenele” noastre – cearcanele. Acele zone de sub ochi se coloreaza in verde-albastrui, gri sau negru, in functie de oboseala acumulata si de capacitatea tenului de rezistenta la aceasta. Asa ne putem da seama ce nuanta de anticearcan sa folosim, intrucat nuantele de galben, roz si verde se folosesc in functie de ceea ce dorim sa corectam. Spre exemplu, corectorul verde neutralizeaza petele rosii, cel roz neutralizeaza zonele albastre-negre sau violete, iar corectorul galben ajuta la uniformizarea culorii tenului.
Anticearcanele sunt cunoscute pentru proprietatile lor de a retusa tenul intrucat un corector bun acopera cearcanele, petele, acneea sau roseata instant, lasand tenul uniform si cu un aspect natural.
Atunci cand ne alegem un produs corector trebuie sa ne asiguram ca ingredientele folosite in realizarea acestuia sunt cat mai naturale si contin vitamine, in special vitamina E, binecunoscuta pentru efectul antioxidant.
Exista mai multe tipuri de anticearcan, astfel ca trebuie sa observam care este cel mai bun pentru tenul nostru, care ne acopera cel mai bine zonele problematice si care ne pastreaza aspectul natural al pielii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu