19 oct. 2017

Aromele de parfumuri potrivite în funcție de temperament



Zilnic, fiecare dintre noi folosim un parfum, de regula, cel preferat din varii motive: pentru a ne conferi un strop de incredere, pentru a ne imbunatati dispozitia sau pur si simplu pentru a mirosi bine. Ce trebuie subliniat aici este faptul ca parfumul unei femei poate spune multe despre ea daca acesta a fost ales in functie de personalitate si nu numai dupa preferinte. Este foarte important sa gasim o aroma potrivita noua, care sa fie in concordanta cu temperamentul si „vibe”-ul nostru. Alegerea unui parfum potrivit poate reprezenta o misiune grea pentru multe dintre femei si de aceea, azi vom discuta despre ce arome ale parfumurilor se potrivesc diferitelor tipuri de temperament.

Tipul femeii delicate si romantice

Daca te regasesti printre tipul femeilor romantice, fragile si visatoare, afla ca ti se potriveste un parfum floral, cu arome usoare si fine. Esti foarte feminina si delicata, iar note precum iasomia, liliacul, bujorul sau lavanda sunt ideale caracterului tau. 

Tipul femeii sportive, dinamice

Esti tot timpul in miscare? Ai o fire sportiva? Iti place sa alergi de colo-colo? Atunci, rasfata-ti simturile cu arome fresh, obtinute din florile citricelor,precum: portocala, lime-ul sau lamaia. Un parfum revigorant, plin de energie este perfect unei femei mereu pregatita pentru o noua aventura.

Tipul femeii puternice, independente

Femeia care se incadreaza in acest tip de temperament este puternica, sofisticata, mereu gata de atac. Ii place sa fie in centrul atentiei si pentru acest lucru nu depunde prea mult efort. Atrage toate privirile datorita caracterului sau independent, datorita vestimentatiei sale extravagante si nu in ultimul rand, datorita parfumului ei puternic. Asadar, i se potrivesc parfumurile care amintesc de Orient si padurile sale exotice, dar si parfumurile cu tente picante care ii vor scoate in evidenta sex-appeal-ul innascut.

Tipul femeii copilaroase

Daca esti jucausa, mereu optimista, cu zambetul pe buze si vezi mereu partea buna a paharului, ti se potrivesc parfumurile cu arome contrastante de fructe (portocale, pepene galben, fructe de padure), flori de primavara (mar, zambile, frezii) si condimente (piper, menta). Aceste arome trezesc in orice femeie un spirit jucaus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu