11 sept. 2017

Transalpina, un loc de vis

De când ma știu am fost de principiu ca nu are rost să-mi petrec vacanta prin tari străine atâta timp cât în România sunt atâtea destinații și atracții turistice care ne așteaptă sa le descoperim.
Deși România are atâtea minunății de oferit turiștilor români și străini, din nefericire eticheta proasta cauzata de concetățenii noștri care fac atâtea probleme în străinătate, o urmărește mereu.
A ajuns sa fie călcată în picioare precum un gândac mizerabil, sa fie dispretuita, sa rămână singura și abandonată, deși ea nu merita asta.
Este timpul sa ii dai o noua șansă, este timpul sa o redescoperi, este timpul sa spui #AlwaysYesToRomania.
Tot ce ai de făcut este sa îndrăznești și vei reuși. Alege sa o descoperi, vizitează-i toate minunățiile pe care ți le pune la dispoziție. Alege sa faci un traseu cu mașina personală pentru a o cunoaște.
Știu, probabil unii dintre voi veți spune: " Mi-ar plăcea sa fac asta, dar din păcate nu am o mașină personală" astfel căutând tot felul de scuze.
Din fericire pentru voi a fost creat proiectul #AlwaysYesToRomania, o initiativa creata de Sixt New Kopel care reprezinta o provocare la descoperirea locurilor mai putin umblate ale tarii nostre. Sub acesta deviza, cei indragostiti de meleagurile autohtone sunt invitati sa porneasca la drum pentru a descoperi Romania asa cum este ea: plina de istorie si surprinzatoare. Tara noastra are multe de oferit, iar la capitolul peisaje si locuri pline de istorie, nu se lasa mai prejos. Pe langa frumusetea si incarcatura istorica a locurilor, drumul in sine poate fi o aventura iar ce descoperi la destinatie este surprinzator. Mai multe detalii despre acest proiect găsiți pe http://www.newkopel.ro/ro/alwaysyestoromania.
Mai exact, cei care participă la acest proiect pot sa apeleze la cei de la Sixt Rent a Car care le pune o gama larga de autoturisme la dispoziție cu preturi mici, pornind de la 17,44 euro/zi la o Skoda Citigo și pana la 64,14 euro/zi la un Renault Traffic sau un Opel Vivaro.

Oricum, eu am de gând sa profit de acest proiect demarat de cei de la Sixt New Kopel și sa închiriez un Opel Astra având drept preț de la 20,99 euro/zi pentru a putea sa-mi împlinesc visul de a vizita Transalpina.
De ce îmi doresc sa vizitez tocmai Transalpina? Hei bine, răspunsul ar fii ca am văzut atâtea imagini frumoase pe internet cu aceasta șosea și vreau sa trăiesc aventura vieții mele de a putea sa conduc acolo, puteți să-l numiți un vis frumos care se merita împlinit, dar care acum se va putea realiza datorita acestui proiect prin care spun #Alwaysyestoromania.
Călătoria cu plecare din București  și pana la Drumul Regelui, o alta denumire a Transalpinei preluata de la regele Carol al II-lea sub domnia caruia acesta a fost construit, are o distanta de aproximativ 270 de kilometri, ce poate fi acoperita in 4 pana la 5 ore cu masina, am de gând sa o îndeplinesc anul viitor când fetita mea vă fii deja mai mare, pentru a ne putea bucura de acest peisaj de vis cu toții.
Abia aștept sa îmi pot îndeplini visul.
Pana atunci va invit sa aflați mai multe detalii despre acest proiect numit #Alwaysyestoromania de pe http://www.newkopel.ro/ro/always-yes-to-romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu