9 sept. 2017

Spaghetti cu sos, pulpe de pui și brânză

Buna. Pentru astăzi, am ales sa va prezint reteta mea și a fiului meu preferata de spaghetti.
Cum noua nu ne place reteta clasica de spaghete cu brânză, am reinventat rețetă.

Ingrediente:

  •  Un pachet de spaghete
  • 2 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de bulion
  • 1 lingura de ulei
  • 200 grame de brânză sărată
  • 4 lingurițe de sare
Mod de preparare:
  1. Fierbeți pachetul de spaghete conform instrucțiunilor de pe spatele pachetului.
  2. Puneți cele două pulpe de pui la fiert in apa cu sare.
  3. După ce spaghetele au fost fierte, puneti-le într-o strecurătoare pentru a se scurge apa in care au fiert și a le spala in doua ape.
  4. Scoateți pulpele de pui din oala și puneti-le timp de 5 minute la răcit.
  5. Lăsați spaghetele la scurs și în acel timp, tăiați ceapa in cubulețe mici.
  6. Cum in acest moment cred că pulpele s-au răcit deja, este timpul sa tăiați carnea după pulpe într-un castron.
  7. După ce ați curățat ceapa și carnea după pulpele de pui, puneti-le la calit într-o oală suficient de încăpătoare
  8. După ce s-au calit ceapa și carnea, puneți 1 litru de apa in oala și lăsați să fiarbă timp de 5 minute
  9. După cele 5 minute, adăugați spaghetele fierte și cele 3 linguri de bulion
  10. Lăsați să fiarbă timp de 15 minute la foc mic, adăugând la minutul 7 lingurile de sare.
  11. După ce au fiert spaghetele, opriți focul și răzuiți branza sărată deasupra mâncării.
  12. Puneți timp de 10 minute la răcit după care le puteți savura.
Timp de preparare: 45 de minute
Gust: minunat
Porții: 6.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu