13 sept. 2017

Pipote și inimioare de pui cu sos

Bună dragele mele. Pentru astăzi am decis sa va prezint o rețetă foarte simpla și rapida pentru prepararea cinei și anume: pipote și inimioare de pui cu sos.

Ingrediente:

  • 1 ceapa medie
  • 500 grame de pipote și inimioare de pui 
  • 3 linguri de bulion
  • Sare
  • Piper 
  • Ulei
  • 1 litru de apă 
  • Opțional: verdeață pentru aspect 
Mod de preparare:
  1. Spălam bine pipotele și inimioare, curatandu-le de piele. 
  2. Curățăm ceapa și o tăiem în cubulețe mici.
  3. Într-o tigaie mai maricica, punem puțin ulei pentru a se încinge.
  4. Adăugăm ceapa pentru a se cali.
  5. După ce ceapa a fost călită, punem pipotele și inimioare pentru a se înăbuși puțin.
  6. Adăugăm câte 2 lingurițe de sare și piper.
  7. După ce pipotele și inimioare s-au călit, adăugăm cele 3 linguri de bulion și apa și lăsăm întregul conținut sa fiarbă timp de 15 minute.
  8. La final adăugăm ( opțional)  puțin pătrunjel verde pentru un aspect mai plăcut.
Numărul portii: 4
Durata: 20 minute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu