14 sept. 2017

Paranix înlocuiește tratamentele tradiționale folosite pentru a scăpa de păduchii de cap

Sunt sigura ca majoritatea dintre voi, fie ca vreți sau nu sa recunoașteți, ați avut o "întâlnire" cu păduchii de cap.
Dar pana la urma ce sunt păduchii de cap?
Păduchii de cap sunt insecte de mici dimensiuni care se localizează la nivelul scalpului, unde se hrănesc cu sange. În timp ce se hrănesc, ei injectează în sânge salivă, ceea ce conduce la o mâncărime masiva a capului celui mic.

Multe familii cu copii mici au parte de cel puțin o întrevedere cu păduchele de cap, numit Pediculus humanus capitis.
Păduchii de cap pot infesta oamenii de toate varstele, însă copiii sunt predispuși la contaminări din cauza obiceiului lor de a se juca in contact unii cu alții, de a folosi in comun pălării, căști, piepteni și perii de păr, saci de dormit, animale de pluș, precum și articole vestimentare. 
De fapt, problema păduchilor de cap poate fi atât de agresivă în rândul copiilor de vârstă preșcolara și școlară încât adesea școlile trebuie să lucreze în colaborare cu multe familii pentru a ține infestarea sub control.
Mai multe detalii despre aceste insecte puteți afla din filmulețul de mai jos:
Conform studiilor de specialitate, majoritatea părinților apelează la diferite tratamente tradiționale, tratamente ce le afla de la cunoscuți sau le găsesc pe internet.
Tratamente tradiționale pentru a scăpa de păduchii de cap folosite de-a lungul timpului:
  1. Uleiul de măsline 
  2. Uscătorul de păr 
  3. Apa fierbinte 
  4. Gelul de păr 
  5. Vopseaua de păr 
  6. Gazul
  7. Benzina
  8. Spirt
  9. Tunderea la zero 
  10. Oțetul cu bicarbonat de sodiu 
  11. Maioneza 
  12. Detergent de vase 
  13. Uleiul de oregano 
Însă adevăratul clasament realizat de cei de la Paranix, sta cam așa:
Acum, va întreb eu pe voi, de ce sa supunem copiii la astfel de chinuri provocate de tratamentele tradiționale pentru a scăpa de păduchii de cap, când există o soluție moderna numită Paranix.
Paranix este unul dintre brandurile de top ale Omega Pharma, numărul 1 în Europa pentru eliminarea păduchilor de cap. În România Paranix este prezent pentru detectare (Paranix Gel Pentru Detectarea Păduchilor de Cap), prevenție (Paranix Spray pentru Prevenție) și tratament, sub formă de șampon (Paranix Loțiune Sensitive și Paranix Șampon) și spray (Paranix Spray Tratament) împotriva păduchilor de cap.
Ce as mai putea sa adaug este faptul că, cei de la Paranix și-au propus să combată metodele tradiționale, periculoase și nesigure de înlăturare a păduchilor și să-i încurajeze pe oameni să meargă în farmacii pentru a apela la tratamente avizate, cu produse verificate și aprobate de către autoritățile competente.

Asa ca dragi părinți, renunțați a mai chinui copiii cu tratamentele băbești și folosiți cu încredere Paranix care ii scăpa în proporție de 100% pe cei mici de păduchii de cap, prevenind și apariția acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu