11 sept. 2017

Cascada Urlatoarea, un sejur de vis

De când ma știu am trăit și am iubit România mea frumoasa, România care are atâtea obiective turistice de oferit și pe care nu am de gând sa o părăsesc niciodată.
România, oda noastră de frumusețe merita tot ce este mai bun. Merita sa fie descoperită!
Merita sa fie vizitată! Merita sa fie cunoscuta de romani și de străini! Chiar dacă are o reputație negativă asta nu înseamnă că nu merită să-i dam o șansă! Sunt atâtea peisaje superbe în tara noastră care trebuie sa fie cunoscute. Nu putem sa o lăsăm în paragină! Trebuie sa o ajutăm!
Motivați de iubirea pentru România, cei de la Sixt New Kopel au creat proiectul #AlwaysYesToRomania, care reprezinta o provocare la descoperirea locurilor mai putin umblate ale tarii nostre. Sub acesta deviza, cei indragostiti de meleagurile autohtone sunt invitati sa porneasca la drum pentru a descoperi Romania asa cum este ea: plina de istorie si surprinzatoare. Tara noastra are multe de oferit, iar la capitolul peisaje si locuri pline de istorie, nu se lasa mai prejos. Pe langa frumusetea si incarcatura istorica a locurilor, drumul in sine poate fi o aventura iar ce descoperi la destinatie este surprinzator. Mai multe detalii despre acest proiect găsiți pe http://www.newkopel.ro/ro/alwaysyestoromania.
Asa cum va spuneam de la început, România trebuie sa fie ajutată de noi, tocmai de aceea cu ajutorul celor de la Sixt Rent a Car care le pune o gama larga de autoturisme la dispoziție cu preturi mici, pornind de la 17,44 euro/zi la o Skoda Citigo și pana la 64,14 euro/zi la un Renault Traffic sau un Opel Vivaro, acest lucru poate fi realizat.

De exemplu, eu am de gând să apelez la aceasta firma de închirieri mașini pentru a putea ajunge la Cascada Urlatoarea, deoarece am înțeles ca este un loc de nedescris.
Potrivit informațiilor existente pe internet,  cascada cu o cădere de 15 metri, s-a format pe Pârâul Urlătoarea, în apropiere de Buşteni. Turiştii care ajung aici pot opta pentru un traseu mai lung, deoarece Cascada Urlătoarea se află la întâlnirea dintre drumurile care leagă staţiunea Buşteni şi Poiana Ţapului de Valea Jepilor, Platoul Bucegi.
Traseul Buşteni – Canton Jepi, marcat cu triunghi albastru, este o bună alegere pentru cei care doresc să ajungă la cascadă. Traseul începe la gara Buşteni. După aproximativ jumătate de oră se ajunge pe malul drept al Văii Jepilor, de unde începe traseul spre Cascada Urlătoarea, marcat cu punct roşu, care mai durează încă aproximativ jumătate de oră.
Traseul acesta am de gând să-l fac împreună cu soțul și cu cei doi copii ai noștri anul viitor, ca sa ne relaxam și sa ne bucuram de aceasta frumusețe din tara noastră.
De asemenea cred ca vom profita de ocazie dacă tot vom ajunge la Cascada Urlatoarea sa mai vizitam Sfinxul și sa ne dam cu telecabina pentru a putea vedea Babele.

Pana atunci va invit sa citiți mai multe informații despre programul prin care sa poți afla mai multe despre șansă de a descoperi Romania, doar dacă dati un click pe http://www.newkopel.ro/ro/always-yes-to-romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu