21 sept. 2017

Borsec, regina apelor minerale

În anul 1806 lua naștere, brandul Borsec care a devenit intre timp regina apelor minerale, simbolul românilor.
Apa minerală naturală Borsec își are originea în izvoarele situate în partea de nord-est a României, în depresiunea Borsec din județul Harghita. Borsec este un brand 100% românesc ce are în spate o istorie de peste 210 ani, iar izvoarele sale au calități curative benefice asupra organismului în cazuri de diabet, boli cardiovasculare sau afecțiuni inflamatorii.
Apa minerală naturală Borsec este, înainte de toate, o sărbatoare în sine. O sărbătoare a tinereţii perpetue, a sănătății, vitalității şi energiei nestăvilite. A tinereții, pentru că te ajută, datorită efervescentei sale persistente şi amuzante, să te menții tânăr şi vesel. A sănătății, pentru că sunt deja renumite proprietățile terapeutice ale izvoarelor Borsec. A vitalității şi energiei pentru că, s-a dovedit, numai apa minerală poate să te încarce de energie benefică, generând un dinamism debordant.
Pentru mai multe informații despre tot ce înseamnă istoricul și compoziția apelor Borsec puteți sa citiți,  doar dacă dati un click pe următorul link: http://romaqua-group.ro/brands/borsec/.

Premiile dobândite de Borsec de-a lungul celor peste 210 ani de existenta, conform paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Borsec.ReginaApelorMinerale/
Premii
- 1873 - Împăratul Franz Josef acordă medalia de aur și titlul de “Regină a Apelor Minerale”.

- 1878 – Expoziția internațională de la Paris: “Diploma de Onoare”.

- 1876 – Expoziția de la Berlin și Trieste, “Medalia de Argint” și “Diploma de Onoare”.

- 1885 – Expoziția de la Budapesta: “Medalia de Argint”.

- In anii ’70, Borsec a fost premiată cu "Diploma de Onoare" la fiecare ediție a Târgului Internațional de la București pentru calitățile ei deosebite ca apa minerală naturală și pentru proprietățile ei curative.
- 1999 - "Diploma de Onoare" și medalia "Marca de aur" pentru cea mai bună apă minerală naturală din România.

- 2000 - Medalia "Marca de Aur" și "Premiu de Excelență în Industria Românească".

- 2001 - Medalia "Marca de Aur" și medalia "Marca de Platina" pentru tradiție și excelență în industria Românească acordată lui Romaqua Group S.A. Borsec.

- 2002 - "Premiu de Excelență în Industria Românească", medalia "Marca de Aur" pentru cea mai bună apă minerală naturală din România și medalia "Marca de Platina", pentru cel mai bun produs nou – apa minerală plată Borsec.

- 2002 - Expoziția Internațională de la Moscova: "Medalia de Argint" pentru apa minerală naturală.

- 2003 - Medalia "Marca de Aur" pentru cea mai bună apă minerală naturală din România, medalia "Marca de Aur" pentru design de produs, medalia "Marca de Platina" pentru apa minerală plată, medalia "Marca de Platina" pentru excelență și tradiție în economie și medalia "Marca de Platina" pentru excelență și calitate.

- 2004 - Borsec este desemnată drept “CEA MAI BUNĂ APĂ MINERALĂ DIN LUME”, în cadrul celei mai importante competiții de ape din întreaga lume – Berkeley Springs International Water Tasting Awards în West Virginia.

- 2004 – Medalia de aur pentru apa minerală plată, în cadrul expoziției internaționale, gazduită de Polonia, la Poznan.

- 2005 – Dublu medaliată cu aur la Concursul "Selecția Mondială a Calității" de la Bruxelles. Apa minerală naturală natural carbogazoasă a fost premiată cu "Grand Gold Medal" (Medalia Specială de Aur), iar apei minerale naturale plate i s-a decernat "Gold Medal" (Medalia de Aur).

- 2006 - 2014 - se realizează studiul Trusted Brand în Romania, unde Borsec a obținut în fiecare an primul loc la categoria apă minerală.

- 2010 – apa minerală naturală Borsec a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a României pe baza recomandării făcute Majestăţii Sale şi Familiei Regale de către comitetul particular de experţi.
- 2011 – 2012 - Borsec este cel mai apreciat brand din România, potrivit Consumer Superbrands.

- 2014 – TRUSTED BRAND – Borsec este cea mai de încredere apă minerală românească pentru al 9-lea an consecutiv.

- 2014 – Borsec este desemnat cel mai puternic brand românesc, pentru al 5-lea an consecutiv. Tot în acest an, Borsec primește și alte recunoașteri precum: Superbrand, Qudal, Best Buy.

Știați că?
În anul 2017, Borsec a fost ales din nou cel mai puternic brand românesc în clasamentul realizat anual de Revista Biz. Intitulat BrandRo, acesta măsoară „puterea” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori. Performanţa mărcilor românești este măsurată în baza a trei indicatori: importanța mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei. Mai multe detalii despre acesta informație găsiți: Aici.

Asa ca dragi românii, consumați cu încredere cea mai buna apa minerala a timpurilor noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu